Teambuilding

Huur ons in voor een creatieve teambuilding activiteit!

Ga met je team op een creatief avontuur, met onze Dungeons & Dragons workshops! Een rollenspel waarbij teamwork en verbeelding centraal staan. Leer met elkaar obstakels te overwinnen en werk samen om je doel te bereiken!

Foto waarin je mensen ziet die het onwijs naar hun zin hebben, maar echt onwijs!
"Activities like these help you think outside of the box and spark your creativity! Glad to be able to share this experience with my colleagues with the help of these talented D&D players!"

Sascha • blije deelnemer

Wat is inbegrepen?

Onze Game Masters bereiden een spannend verhaal voor speciaal voor jouw team (Nederlands of Engels). In een sessie van 3 uur nemen wij jouw team mee in een Dungeons & Dragons avontuur vol mysterie, intrige en corruptie. En dagen wij jouw team uit om creatief na te denken en samen te werken! Elke speler krijgt van ons ook een fantasie karakter en een setje dobbelstenen voor tijdens het spelen, die ze mogen houden als aandenken aan dit avontuur.

Kosten

2 Game Masters
(8-10 personen)

3 Game Masters
‍(12-15 personen)

€500 (excl. btw)


€750 (excl. btw)

Foto van alle mooie workshop materialen die je van ons krijgt. Namelijk een super vette karaktersheet en prachtige dobbelstenen.

Deze organisaties durfde het ook

Logo van LINKITLogo van de Algemene RekenkamerLogo van ABN AMRO

Veelgestelde vragen

Wat is Dungeons & Dragons?

Dungeons & Dragons (D&D) is een coöperatief verhalenspel waarbij een groep spelers (jouw collega's in dit geval) de rollen van fantasie personages op zich neemt binnen een verhaal dat wordt gecreëerd door een spelleider. Je kan het een beetje zien als een mix van improvisatietheater, een escape room en een bordspel.

In het verhaal komt de groep verschillende omgevingen, uitdagingen, potentiële bondgenoten en vijanden tegen die ze gezamenlijk als team moeten zien te overwinnen. Elke speler is een ander personage met andere krachten, dus goed luisteren naar elkaar en samenwerken is essentieel.

Wat gaan we doen in de workshop?

Totaal duurt de workshop ongeveer 3 uur en we hebben het opgedeeld in drie delen:

Introductie (15 min) - We starten met een introductie waarin we uitleggen wat Dungeons & Dragons is, hoe het spel werkt en wat de regels zijn van coöperatief verhalenspel. Dit doen we plenair.

D&D spelen (2/2,5 uur) - Vervolgens gaan wij in groepjes uiteen en gaan we daadwerkelijk het spel spelen. Elke game master neemt 4-5 spelers mee en neemt hen mee in een spannend verhaal.

Afronding (15 min) - Elke groepje heeft een aparte afronding om stil te staan bij de vaardigheden die zijn gebruikt tijdens het spelen. En daarna moet de overwinning natuurlijk gevierd worden!

Hoe hoog is het nerd gehalte?

Maak je geen zorgen, we houden alles erg toegankelijk en geschikt voor iedereen. De focus komt vooral te liggen op het stimuleren van creativiteit en samenwerking. De fantasie setting gebruiken wij voornamelijk om te zorgen dat het makkelijker is voor mensen om in deze creatieve mindset te komen.

Is deze workshop ook voor meer dan 15 personen mogelijk?

Zeker! Wij zouden op een dag maximaal 50 personen een Dungeons & Dragons workshop kunnen geven op een dag (25 personen per dagdeel). Hiervoor moeten wij wel ver van te voren weten wanneer de workshop gaat plaatsvinden. Neem vooral contact met ons op om te kijken wat mogelijk is.

Wat hebben jullie nodig om de workshop te geven?

Niet veel. Bij de introductie hebben wij een scherm nodig om uit te leggen hoe het spel werkt, maar daarna gebeurt alles met pen en papier. Als het lekker weer is kan de workshop dus ook gewoon buiten zijn!